Get a site

The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013) online subtitrat

The Hobbit: The Desolation of Smaug (2013)

 

The Hobbit: The Desolation of Smaug – Hobbitul: Dezolarea lui Smaug (2013) online subtitrat gratis hd

“The Hobbit: An Unexpected Journey” şi “The Hobbit: There and Back Again” vor fi cel mai frumos cadou de Crăciun pentru fanii “Stăpânul inelelor” în 2012 şi 2013. Acum se filmează în Noua Zeelandă, în 3D, cu 48 de cadre pe secundă (o viteză dublă faţă de cea obişnuită), asta în condiţiile în care nu se ştie câte cinematografe vor fi capabile să redea acest format anul viitor.

Producţia de amploare se loveşte în continuare de hopuri, după ce falimentul studioului MGM a tot amânat începerea filmărilor şi l-a îndepărtat pe regizorul Guillermo Del Toro. Filmările se vor întinde pe 254 de zile, însă Peter Jackson a făcut ulcer şi acum e doborât de oboseală, dupa cum se vede si în fragmentele video pe care le postează pe pagina personală de Facebook, dar atmosfera e la fel de familială ca cea din timpul trilogiei “Stăpânul inelelor”, mai ales că distribuţia a fost completată de regizor cu personaje care nu apar în romanul original (ca Frodo, Legolas, Sauron şi Galadriel).

Regizorul Guillermo del Toro a precizat ca “The Hobbit” nu va fi un film pentru copii. El va urmari mai mult trasaturile serioase ale povestii.

Vizioneaza Online

 

Comments are closed.